Volledig scherm
© Paaspop

65.000 bezoekers op Paaspop in Schijndel

SCHIJNDEL - Met 65.000 bezoekers over 3 dagen en elke nacht 14.000 logés op de camping noemt de organisatie deze editie van Paaspop 'in alle opzichten geslaagd'. Ook volgens de politie is het festival in Schijndel dit paasweekend zonder grote incidenten verlopen.

Met 170 acts op het programma kwamen bezoekers oren en ogen tekort. 15.000 bezoekers maakten zaterdagavond mee hoe The Prodigy, ondanks een stroomstoring, een show met power neerzette. Daarvoor hadden Douwe Bob, De Staat en rappers Rico en Sticks het publiek bij het hoofdpodium alvast opgewarmd. De 'gouwe ouwe' rockers van Golden Earring sloten de vrijdagavond af en liet horen dat ze het nog niet verleerd zijn.

De rappers van De Jeugd van Tegenwoordig spelen zondagavond nog het hoofdpodium. De Britse danceformatie Underworld sluit Paaspop af.

Geen grote incidenten
Volgens de politie is het festival rustig verlopen, zonder grote incidenten. In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een man opgepakt omdat hij een Nijmeegse sloeg en zijn er minstens 11 mobiele telefoons gestolen. Ook de organisatie spreekt van een 'gezellige editie, een droge klap daargelaten'.

Volg het laatste nieuws over Paaspop op bd.nl/Paaspop.