Volledig scherm
Het dodelijk ongeluk gebeurde op de Osseweg in Berghem. © Marco van den Broek/Marco Fotografie

Automobilist (72) overlijdt bij ongeluk in Berghem

* UPDATE 11.50 uur * BERGHEM - De automobilist die donderdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de Osseweg in Berghem was een 72-jarige inwoner van die plaats. Volgens de politie was er geen ander verkeer betrokken bij de aanrijding.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur. Aanvankelijk werd gemeld dat de man bij het ongeluk bekneld zou zijn geraakt. De brandweer kwam daarom ter plaatse, maar die hoefde geen actie te ondernemen. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde de landing niet in te zetten. Het dodelijke slachtoffer is per ambulance weggebracht.

Ventweg
De automobilist zou op de Osseweg zelf hebben gereden toen hij op de ventweg terecht kwam, daar in de struiken reed en tegen een boom tot stilstand kwam. De auto zou daarbij op de zijkant beland zijn. Omstanders hebben toen geprobeerd de ruit in te slaan en toen dit niet lukte, hebben ze de auto terug op 4 wielen gezet. Hierop probeerden ze de man alsnog te redden, maar dit mocht niet meer baten.

De staat werd na het ongeluk korte tijd afgesloten voor onderzoek. De politie vermoedt dat het slachtoffer kort voor het ongeluk onwel is geworden.