Volledig scherm
© Politie

Bossche opgepakt na strooptocht met kinderen langs drie winkels in Oss

OSS - De politie heeft zaterdagmiddag een 29-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden in Oss omdat ze gestolen had uit zeker drie Osse winkels. De vrouw had vijf kinderen bij zich in de auto toen ze aangehouden werd. De politie vermoedt dat die kinderen betrokken zijn bij de diefstallen.

Surveillerende politieagenten zagen de vrouw in Oss rijden met vijf kinderen op de achterbank, zonder dat ze een gordel droegen. Toen de agenten de Bossche wilden controleren, bleek dat de vrouw zich niet kon legitimeren. Daarop besloten de politieagenten de auto nader te bekijken.

Bij die doorzoeking stuitten de agenten op kledingstukken en een geurtje, die na onderzoek bij drie verschillende winkels gestolen bleken te zijn. De politieagenten stuitten in de auto ook op twee honkbalknuppels. De spullen en de auto zijn in beslag genomen.

Melding bij Jeugdzorg
De politie vermoedt dat de kinderen een rol hadden bij de diefstallen en maakt daarom zorgmeldingen bij Bureau Jeugdzorg voor de vijf kinderen, die inmiddels veilig bij familie terug zijn.