Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Eerder veroordeelde Ossenaar opnieuw aangehouden voor drugshandel

OSS - De politie in Oss heeft zondag een 37-jarige verdachte aangehouden die in verband wordt gebracht met diverse drugsdelicten. Dat maakten zij woensdag bekend op hun Facebookpagina.

Op de Van Anrooijstraat te Oss controleerden collega's zondag een bestuurder van een personenauto. De bestuurder had zichtbaar harddrugs gebruikt en daarom werd zijn auto doorzocht.

Hier troffen de collega's een kleine hoeveelheid GHB en amfetamine aan. De politie vermoedde dat de man, vanwege de verpakkingen ook in verband kan worden gebracht met drugsdeals. Ook was de verdachte eerder in aanraking geweest met de politie en heeft hij de Opiumwet overtreden.

Kind
Vervolgens is de woning van de verdachte aan de Wagenaarstraat in Oss doorzocht. Daar troffen de collega's nog meer GHB en amfetamine aan. Tevens was er een kind van vier jaar in de woning aanwezig. Bureau Jeugdzorg heeft zich over het kind ontfermd. De drugs is in beslag genomen en het onderzoek naar de handel in harddrugs wordt voortgezet. De 37-jarige Ossenaar is ingesloten voor het onderzoek.