Volledig scherm
Een ambulance heeft de vrouw naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Eigenaar zalencomplex Berghem staat camerabeelden af aan politie

* UPDATE 13.45 uur * BERGHEM - De politie heeft de beschikbaarheid over camerabeelden van de beschieting in Berghem van zaterdagnacht gekregen. Rondom de horecagelegenheid hangen camera's en de uitbater droeg de beelden over op verzoek van de politie, zo liet de eigenaar aan het Brabants Dagblad weten.

Een Osse vrouw (28) werd op de parkeerplaats van zalencentrum de Merx in Berghem in haar hoofd geraakt. De schutter maakte zich uit de voeten. De politie wilde niet ingaan op vragen over de camerabeelden, maar stelde wel dat ze alle mogelijke aanknopingspunten onderzoekt. Wel houdt de politie in het midden of de beelden eventueel bruikbaar zijn. Het is nog maar de vraag of de bewuste beschieting erop staat. ,,Inhoudelijk kunnen wij over de camera-opnamen nog geen uitspraken doen."

De politie zette 25 rechercheurs op de zaak. Het slachtoffer maakt het na een operatie beter, volgens haar familie zelfs 'uitzonderlijk goed'. Ze rust momenteel uit in het ziekenhuis. Agenten verhoren haar zodra haar gezondheid dat toelaat.