Volledig scherm
Bezoek Biënnale Veghel

Exclusief en meeslepend: bezoek Biënnale Veghel

Kunstliefhebbers opgelet! Van 2 t/m 18 december 2016 houdt Van Loon Galleries een zeer hoogstaand kunstevenement in de Koekbouw aan de Noordkade te Veghel: de Biënnale Veghel. Na zeer succesvolle edities in respectievelijk: Tilburg, Den-Bosch, Oisterwijk, Vught en Amsterdam zal deze eerste editie van de Biënnale, Veghel 17 dagen lang als kunst-, cultuur- en culinaire gemeente op de kaart zetten.

Bestel hier uw tickets

Unieke wereld
De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend.

De Biënnale Veghel is een unieke en internationale expositie die u niet mag missen. Met de fraaie lichtinval en de authentieke details is de bijna honderd meter lange opslagloods een schitterende locatie voor dit evenement. De vakwerkspanten, de grove muren, de authentieke fabriekslampen en de inwendige kraanbaan die nog steeds het interieur sieren, zorgen voor een rauwe uitstraling van de ruimte. Dit in combinatie met de nieuwe, klassieke, moderne én hedendaagse kunst van bijna veertig nationaal en internationaal bekende kunstenaars wordt ook deze Biënnale Veghel een unieke belevenis.

BD Club arrangement
Abonnees van Brabants Dagblad kunnen de Biënnale nu voordeling bezoeken. Er is een speciaal arrangement samengesteld. Voor € 9,95 per persoon krijgt u toegang (waarde € 10) en een catalogus (waarde € 7,50). Ook staat er koffie of thee met gebak voor u klaar.

Locatie: Koekbouw-CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10-12 Veghel

Bestel hier uw tickets