Volledig scherm
© Glenfiddich

Ga mee op virtuele whiskyreis met Glenfiddich

Reis vanuit de theaterstoel virtueel naar Schotland. Neem een kijkje in de meest bekende distilleerderij van Schotland, Glenfiddich. Met aanstekelijke passie neemt Glenfiddich’s eigen whiskyambassadeur Tony van Rooijen liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen.

Ontdek tijdens de proeverij aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. De Virtuele Whiskyreis Glenfiddich is een unieke ervaring: whisky in het theater. Een aantal theaters in de grote steden van Nederland zijn al voorgegaan, nu is theater de Pas in Heesch aan de beurt.

Voor beginners en kenners
De reis is voor zowel de whiskykenner als de beginnende whiskyliefhebber. Gastheer Tony van Rooijen dronk zijn eerst Glenfiddich toen hij 23 jaar was. Hij kwam destijds in aanraking met whisky door zijn vriend Charlie. Toen onwetend, ontstond er een misverstand over het verschil tussen Scotch en Bourbon. Dit was voor Tony aanleiding om zich te verdiepen in deze mooie drank. Het veelvuldig proeven en reizen naar de Schotse hooglanden inspireerden hem, tot op de dag van vandaag. Zelf is hij groot liefhebber van single malt Scotch whisky, wat volgens hem een ‘ontspannen drank’ is: ,,Bij Whisky zitten er grote verschillen in de smaken, dat maakt het interessant." Met veel trots en passie neemt hij je dan ook graag mee op reis door de wereld van whisky.

Na de reis en proeverij is er uiteraard gelegenheid om na te genieten in het café. Slàinte Mhath!

Datum: 21 januari om 20.30 uur in cultureel centrum de Pas in Heesch.
Toegangsprijs: 22,50 euro, inclusief unieke exclusieve whisky tasting box.

Reserveer direct.