Volledig scherm
Geniet van een sfeervol Kerstwintercircus in het Parktheater in Eindhoven © Parktheater Eindhoven.

Geniet van een sfeervol Kerstwintercircus in het Parktheater in Eindhoven

Het jaarlijkse Kerstwintercircus in het Parktheater in Eindhoven is inmiddels wel een traditie te noemen. Dit jaar wordt de grote zaal voor de 46ste keer omgetoverd tot een sfeervolle circuspiste. De Grote Zaal wordt weer omgetoverd tot een piste waar spectaculaire acts van de crème de la crème uit de internationale circuswereld jong en oud een onvergetelijke voorstelling bezorgen. Waar jongleurs, trapezeartiesten, clowns en evenwichtskunstenaars laten zien wat ze kunnen. Hét familie-uitje tijdens de kerstvakantie. Met gezelligheid, spannende circusacts en leuke extra’s voor de kinderen.

Bestel uw tickets

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad kunt u met BD Club nu voordelig naar het Kerstwintercircus. Er is een speciaal arrangement samengesteld voor dinsdag 27 december. U wordt om 12.00 uur verwacht. Dan begint de voorstelling. Vanaf 11 uur gaan de deuren open en kunnen de kinderen al genieten van de extra activiteiten.

In de pauze staat er popcorn en ranja klaar voor de kinderen. U kunt genieten van een kop koffie of thee. Na afloop is het mogelijk om de circushelden te ontmoeten en ze vragen te stellen tijdens een exclusieve meet & greet. De kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd en leuke prijzen winnen. Dit alles voor maar 17,95 euro per persoon. De circusvoorstelling wordt begeleid door een groot live-orkest. Dat zorgt voor nog meer sfeer. Ook Arjan Smit zal dit jaar weer optreden als spreekstalmeester. Hij is bekend van Sesamstraat waar hij sinds 2008 een rol in speelt. Niet alleen tijdens de circusvoorstelling komt u in kerststemming. Ook voor en na de voorstelling valt er genoeg te zien. Kerstversiering maakt het Parktheater nog sfeervoller.

Exclusief BD Club wintercircus event. Dinsdag 27-12 om 12.00 uur. Popcorn en ranja voor de kids in de pauze. Koffie en thee voor de volwassenen in de pauze. Mogelijk Meet&Greet. Kleurwedstrijd met leuke prijzen. Exclusieve prijs: 17,95 euro per persoon. Parktheater Eindhoven

Bestel uw tickets