Volledig scherm
Hans Klok © Theaters Tilburg

Hans Klok: een spectaculair avondje uit!

Combineer uw schouwburgbezoek met een heerlijk diner.

Bestel uw tickets

Geniet op vrijdag 16 december van een heerlijk diner in restaurant Lucebert in Schouwburg Tilburg en bezoek daarna de voorstelling House of Horror van Hans Klok. U start met een (h)eerlijke theaterschotel van dagverse producten (vlees, vis of vegetarisch). Geserveerd met brood, boter en olijfolie, een frisse salade en tafelwater. Ter afsluiting een verrassend dessert.

Kroonluchters flikkeren, geesten dwalen over het toneel, vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog... het spookt in onze schouwburg! Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel, in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat Hans Klok de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud... en hoe!

Arrangement

1e Rangs toegangsbewijs voor de voorstelling Tweegangenmenu inclusief 2 glazen huiswijn (of bier/ fris), water en koffie of thee Tarief: € 70 p.p. (normale prijs: € 88,50 p.p) Vrijdag 16 december Diner vanaf 18.00 uur, de voorstelling begint om 20.15 uur.

Bestel uw tickets