Volledig scherm
© Politie

Jongen kneust hand bij mishandelen vrouw in Tilburg

TILBURG - Twee mannen en een vrouw zijn zaterdagavond en zondagochtend aangehouden in Tilburg. Ze worden verdacht van het mishandelen van een vrouw op de Juralaan in Tilburg. Daarbij zou ook haar tas zijn gestolen.

Het incident zou zaterdagavond rond 19.15 uur hebben plaatsgevonden. De vrouw was opgewacht door een 34-jarige vrouw, een 22-jarige man en een 15-jarige jongen op de Juralaan en daar mishandeld.

Ruzie
De politie kreeg daarop een melding van de mishandeling binnen. Ook werd toen duidelijk dat het slachtoffer samen met een vriend onderweg was naar het huis van de 34-jarige vrouw die haar mishandelde. De politie reed daarop naar dat adres, aan de Raiffeisenstraat en trof het duo daar aan. Het slachtoffer gaf aan dat ze al langer ruzie had met de 34-jarige vrouw.

Gekneusde hand
Nadat het slachtoffer haar verhaal had gedaan tegenover de politie werd de 22-jarige mannelijke verdachte gearresteerd in de woning aan de Raiffeisenstraat, De twee andere verdachten zouden naar het ziekenhuis zijn gegaan omdat de 15-jarige jongen zijn hand had gekneusd tijdens het mishandelen van de vrouw. De jongen kwam zich later melden op het bureau. De 34-jarige vrouw is zondagochtend aangehouden in haar woning.