Volledig scherm
© Thinkstock

Man uit Rosmalen nodigt zonder toestemming vrouwen uit in hotel en valt agenten aan

ROSMALEN – Een man uit Rosmalen die zonder toestemming meer vrouwen dan toegestaan op een hotelkamer liet slapen in Rotterdam heeft zondag een aantal agenten aangevallen. Hij is aangehouden, zo meldt de politie.

De politie kreeg zondagochtend rond 08.00 uur een melding dat een onenigheid met klanten uit de hand liep in een hotel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Een 23-jarige man uit Rosmalen was door het hotelpersoneel aangesproken op het feit dat er meer mensen op zijn kamer sliepen dan was toegestaan (en ingecheckt). Verder wilde de man zijn vrouwelijke gasten ook zonder extra betaling gebruik laten maken van het ontbijtbuffet. De verdachte kreeg ruzie met de portier die hem hier op aansprak. Daarna begon hij spullen in de foyer van het hotel te vernielen, waaronder een computer.

De politie werd door hotelpersoneel ingeschakeld. Agenten kwamen ter plaatse en lieten de man weten dat hij was aangehouden voor vernieling. Toen ze de man in de boeien wilden slaan, verzette de verdachte zich. Hij probeerde een kopstoot uit de delen aan één van de agenten en beledigde niet veel later de dienders die hem naar het politiebureau brachten. Hij zit vast en krijgt in ieder geval een proces-verbaal voor vernieling, belediging en verzet tijdens aanhouding.