Volledig scherm
© Bart Meesters / Meesters Multi Media

N65 bij Vught weer open na ongeval met vrachtwagen waarbij whisky op weg droop

* UPDATE 13.55 uur * DEN BOSCH - De N65 ter hoogte van Vught in de richting Tilburg is weer open na een eerder ongeval met een vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen zat bekneld na een botsing tegen een boom maar is inmiddels bevrijd.

Het ongeval gebeurde rond 7.20 uur. Nadat de brandweer de vrachtwagen had opengeknipt, kon de bestuurder met hulp uit de vrachtwagen klimmen. De man heeft een uur bekneld gezeten. Over zijn verwondingen is nog niets bekend. Er was een traumahelikopter aanwezig, maar de chauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Whisky
Het ongeluk gebeurde tussen restaurant De 4 Kolommen en restaurant In 't Groene Woud. De oorzaak is nog onbekend. Brandweerploegen uit Vught, Cromvoirt en Haaren kwamen ter plaatse. De vrachtwagen vervoerde dozen met whisky en de lading kwam deels op de weg. De bergings- en opruimwerkzaamheden namen de gehele ochtend in beslag. Bij de berging werden alle flessen whisky door een grijper kapot geknepen.

Chauffeur
Het bedrijf waar de chauffeur voor werkt, wilde niet reageren. Een woordvoerder liet weten dat het al erg genoeg is wat er is gebeurd. Het is dus niet duidelijk waar de vrachtwagen naartoe op weg was en of de whiskyflessen bestemd waren voor kerstcadeaus of pakketten.