Volledig scherm
Verstegen en Van Santvoort. © CO Nuland

Nieuwe Prins Carnaval van 't Waoterrijk (Nuland) is bekendgemaakt

NULAND – Prins John d’n Derde is de nieuwe heerser over het Waoterrijk (Nuland) in het carnavalsseizoen met het thema ‘’t Waoterrijk d ès uit de kunst’. Op vrijdagavond werd de nieuwe Prins gepresenteerd.

Het was vrijdagavond overvol in de Meent tijdens het Prinsenbal. Zoals de laatste jaren gebruikelijk, maakte een eigengemaakte film met Janus R. de Vries in de hoofdrol, de naam van de nieuwe Prins Carnaval bekend: John Verstegen.

De 40-jarige Verstegen, getrouwd met Nicole School en vader van Izzie, werkt bij Nellen Schoonmaakdiensten. Zijn vriend Rick van Santvoort (31), eigenaar van een spackspuitbedrijf, assisteert de Prins als Adjudant.

Het zijn beiden Nulanders en echte carnavalsvierders. De Prins zorgde als dj 11 jaar lang voor de muzikale invulling van diverse Waoterrijkse carnavalsfeesten, ook tijdens de Oktoberfesten en de Irish Party. In 2011 en 2012 was hij met zijn vrouw Nicole een van de deelnemers van de Brulboei-avonden.

Ook Van Santvoort is een druk baasje in Nuland. Hij is lid van de Raad van Elf, regelt dans en muziek, is organisator van het Jeugdzomerkamp van stichting Jeugdbelangen en De Kracht van Nuland. Hij was in 2012 zelf Prins carnaval. Zondag 13 november kan iedereen de nieuwe Prins feliciteren van 13.00 tot 18.00 uur in De Meent.