Volledig scherm
Goalie Ian Meierdres © Jeroen van Eijndhoven/Beeld Werkt

Ook Willemse en Meierdres blijven bij Trappers

TILBURG - Bjorn Willemse en Ian Meierdres spelen in het nieuwe Oberliga-seizoen opnieuw in het geel-blauw van Destil Trappers. Het duo tekende een nieuwe verbintenis van één jaar.

Willemse was vorig jaar zomer een van de laatsten die zijn handtekening onder een contract zette. Deze keer was de Tilburgse verdediger (32) er sneller uit. Willemse heeft er al een leven lang Trappers opzitten. In het seizoen 2001-2002 debuteerde hij in het eerste. Tussentijds speelde hij kortstondig in Frankrijk en een jaar bij Eaters Geleen. Ook Meierdres is een echte clubman. De Bredase goalie (27) kende na een moeizaam begin een heel sterk einde in het afgelopen kampioensjaar. In het nieuwe seizoen zal hij net als afgelopen jaar met Martijn Oosterwijk te maken krijgen als concurrent. De Groninger verlengde al eerder zijn contract.

Acht spelers

Trappers heeft naast dit duo Diederick Hagemeijer, Levi Houkes, Martijn Oosterwijk, Ivy van den Heuvel, Boet van Gestel en nieuweling Bobby Chaumont vastliggen. Dit achttal zal de komende dagen snel worden uitgebreid.