Volledig scherm
De politie aan het werk bij het huis waar het incident plaatsvond. © Bart Meesters

Ossenaar (18) zwaargewond bij steekpartij Ravenstein, dader aangehouden

RAVENSTEIN - In verband met een steekpartij in een woning in Ravenstein, eerder die nacht, heeft de politie zaterdagnacht rond 02.30 uur een 19-jarige man uit Langenboom aangehouden. Dat gebeurde in een woning in Heumen waar de man naartoe gevlucht was. Hij wordt verdacht van het verwonden van 2 personen met een steekwapen. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Oss die zwaargewond raakte en een 19-jarige jongen uit Grave.

De 18-jarige jongen uit Oss is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen en buiten levensgevaar. Het andere slachtoffer, een 19-jarige jongen uit Grave, raakte lichtgewond aan zijn arm.

Wat de aanleiding was voor de steekpartij die rond 00.30 uur in en bij een woning aan de Burgemeester van Claarenbeekstraat in Ravenstein plaatsvond, is volgens de politie nog niet duidelijk. Het zou begonnen zijn tijdens een feestje in de achtertuin van de woning. Er ontstond een ruzie die vervolgens flink uit de hand liep. Zowel in de woning in Heumen waar de verdachte werd aangehouden als in en bij de woning waar het steekincident plaatsvond, verrichte de politie onderzoek. De politie nam daarbij goederen in beslag, zoals kleding.

De politie wil nog enkele getuigen en het slachtoffer in het ziekenhuis horen.