Volledig scherm
Baby Blue © Dirk van Hunsel

Paaspop Schijndel: Van nieuwkomer Baby Blue tot headliner The Prodigy (video)

SCHIJNDEL - Met de mannen van The Prodigy kreeg de zaterdag van Paaspop een waardig afsluiter, het kort uitvallen van de stroom daargelaten. Wie zijn laatste restje energie nog niet had verspeeld, kon dat doen bij de Britse formatie.

Wie dacht dat-ie alles alles al gehad had, had het mis. The Prodigy is van buitencategorie in Schijndel. Ze zweepten het publiek op. Meer dan wie dan ook. Het is vuig en rauw en je moet er van houden, maar het is hoe dan ook een beleving om de mannen van The Prodigy alles te zien geven.

Ze moesten daarbij een keer terug komen om de set af te maken vanwege een stroomstoring, wat de band al eens eerder gebeurde. Het zal de mannen snel vergeven worden.

Eerder op de zaterdagavond was er nog zo'n act die het publiek een tijdje bij zal blijven. De mannen van de Schijndelse band Baby Blue zagen een wens in vervulling gaan. Zij wilden ooit op Paaspop staan en dat lukte. En hoe. De theatertent barstte uit zijn voegen en dat liet de bandleden niet koud.

'Een droom die uitkomt', schreeuwde de zanger in de slotseconden van het optreden, waarbij hij de wens uitsprak nog een keer terug te mogen komen. Als het aan het publiek ligt, gaat dat in ieder geval gebeuren.

Volg het laatste nieuws over Paaspop op bd.nl/Paaspop.