Volledig scherm
Rapper Boef © YouTube

Politie doet inval in woning rapper Boef in Tilburg

TILBURG - De politie heeft donderdag een inval gedaan in de woning van rapper Boef aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De inval was niet gericht op de rapper; de politie was op zoek naar een persoon die bij Boef op bezoek zou zijn.

​​​​De politie laat weten dat de rapper niets met de zaak te maken heeft. ,,De inval is gedaan omdat we op zoek waren naar iemand die een gevangenisstraf van 42 dagen open heeft staan", laat een woordvoerder weten. De politie had vernomen dat de persoon in kwestie bij de rapper thuis zou zijn.

Reparatiekosten
Rapper Boef laat in een bericht op Snapchat zijn kapotte voordeur zien. Hij is niet blij met de actie. ,,Dat moment waarop je thuis komt en politie heeft je deur ingetrapt. Dat wordt betalen, overheid", zegt de rapper in de video. De politie laat weten dat hij de reparatiekosten mag terugvragen.

Wie de gezochte man is en waarvoor hij nog moet zitten, wil de politie niet laten weten. Hij is vrijdagmiddag nog niet aangehouden. ,,We hopen dat hij zich alsnog snel bij ons meldt."