Volledig scherm
Hoewel er veel politieagenten op de been waren in Oisterwijk, is er niemand aangehouden. © Toby de Kort / De Kort Media

Politie onderzoekt vechtpartij na verstoord feestje in Oisterwijk

OISTERWIJK - Een feestje op bungalowpark Buitenplaats Valkenbosch in Oisterwijk is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig uit de hand gelopen. Door een vechtpartij raakten vier mensen gewond. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart, maar heeft nog niemand aangehouden.

De vechtpartij brak rond 00.15 uur uit op het bungalowpark aan de Oirschotsebaan. Tenminste zeven mannen gingen met elkaar op de vuist. De politie ging met tien wagens op de vechtpartij af om de orde te herstellen. Daar stelden de agenten vast dat in een van de woningen een verjaardagsfeestje aan de gang was.

Drie mannen van 52, 34 en 24 jaar vertelden dat ze een feestje aan het vieren waren, toen er drie andere mannen onuitgenodigd langskwamen. Daaruit ontstond de vechtpartij, waarbij volgens een getuige met een stok of knuppel geslagen was. Voor de gewonde mannen zijn twee ambulances gebeld. Drie mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht, een vierde man kwam aanlopen toen de ambulances er waren en is ter plekke behandeld.

De politie heeft nog niemand aangehouden en onderzoekt de zaak.