Volledig scherm

Randy Thenu Klasbak van de Week

ROSMALEN - Randy Thenu is deze week verkozen tot 'Klasbak van de Week'. Daarmee heeft de middenvelder van hoofdklasser OJC Rosmalen automatisch een plaats in het Brabants Dagblad Team veroverd.

Randy Thenu (22) keerde dit seizoen na acht jaar FC Den Bosch terug bij OJC Rosmalen, de club uit zijn woonplaats waar hij ooit als pupil met voetballen begon. Hoewel Thenu er een handvol wedstrijden in eerste elftal speelde, kwam het toch net niet tot een doorbraak bij de betaald voetbalclub uit de Brabantse hoofdstad. ,,Natuurlijk is een teleurstelling als je hoort dat je weg moet bij een profclub", zegt de linkshalf. ,,Maar ik heb het bij OJC van me afgezet en draai tot dusverre een heel redelijk seizoen. Die verkiezing tot klasbak van de week, waar ik overigens heel blij mee ben, bevestigt dat."

Ondanks de uiterst precaire positie die zijn team op de ranglijst inneemt, ziet Thenu nog wel degelijk overlevingskansen voor OJC in de hoofdklasse. ,,Er zijn weliswaar nog maar vijf wedstrijden te spelen, maar waarom zouden we die niet kunnen winnen? We hebben kwaliteit genoeg, die er helaas tot dusverre te weinig uitkomt." Lijfsbehoud of niet voor OJC. Thenu speelt volgend seizoen niet meer bij de grootste amateurclub van Brabant. ,,Ik kies voor zaalvoetbal op het hoogste niveau bij FCK De Hommel en stop daarom helemaal met veldvoetbal."

Deze week stemden 430 mensen en zij kozen: Randy Thenu.

Leeftijd: 22 jaar

Club: OJC Rosmalen

Woonplaats: Rosmalen

Positie: linkermiddenvelder

Percentage stemmen: 63

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement