Volledig scherm
Inbraak bij parfumeriezaak in Tilburg. © Toby de Kort

Ravage bij Tilburgse parfumeriezaak na inbraak; drie daders gevlucht

* UPDATE 10.38 uur * TILBURG - Bij een inbraak in een parfumeriezaak in Tilburgs winkelcentrum de Heyhoef hebben drie daders vrijdagochtend een enorme ravage achtergelaten. Ook namen ze een grote hoeveelheid parfum mee. De daders zijn gevlucht op twee scooters, aldus de politie.

De mannen gooiden met stoeptegels een ruit in aan de voorkant van de winkel, waarna verschillende tassen gevuld werden met (vooral duurdere merken) parfumflesjes. Hoeveel ze precies hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.

,,Ze hebben er flink werk van gemaakt. De ravage is enorm", aldus de winkelier. Het personeel is druk bezig met opruimen. De winkel is tijdelijk gesloten maar zal zo gauw mogelijk, vermoedelijk vrijdag nog, weer open gaan.

De daders zijn bij de inbraak gewond geraakt en hebben bloedsporen achtergelaten op de winkelvloer. Ook zijn er beelden van hen vastgelegd door beveiligingscamera's. De politie heeft met een helikopter langere tijd boven Tilburg gehangen om de daders op te sporen. De technische recherche doet onderzoek.