Volledig scherm

RSS - feeds Brabants Dagblad

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door Brabants Dagblad aangeboden RSS-feeds.

Wat is RSS?

RSS is een afkorting voor 'Really Simple Syndication'. Met een RSS-feed wordt u automatisch geïnformeerd zodra er iets nieuws op deze website is geplaatst.


Welke informatie ontvang ik via RSS?

Met de RSS-feeds van bd.nl wordt u automatisch op de hoogte gebracht zodra er een nieuw artikel op de website verschijnt.Hoe lees ik een RSS-feed?

Om een RSS-feed te kunnen lezen heeft u een RSS-reader nodig. Dit is een programma dat RSS-feeds automatisch voor u ophaalt en ze bundelt in één overzicht. Op internet zijn diverse gratis RSS-readers beschikbaar. Feedreader is een veelgebruikte gratis RSS-reader. Maakt u gebruik van Firefox of Internet Explorer? Dan hoeft u geen RSS-reader te installeren. Deze programma's hebben een ingebouwde RSS-reader.


Hoe abonneer ik me op een RSS-feed?

Wanneer u uw RSS-reader heeft geïnstalleerd, kunt u RSS-feeds naar keuze toevoegen.


Zó vindt u de link die u in uw RSS-reader kunt toevoegen:

Kies een RSS link, klik op de rechtermuisknop en selecteer ‘Linkadres kopiëren’ in google Chrome, 'Koppelingslocatie kopiëren' in Firefox, 'Koppeling kopiëren' in Safari of 'Snelkoppeling kopiëren' in Internet Explorer. Plak het adres in de RSS-reader van uw keuze.


Meer weten over RSS?

Meer informatie over RSS vindt u op rss.startpagina.nl. Hier vindt u ook links naar andere RSS-readers.


RSS-feeds Brabants Dagblad

BD.nl Den Bosch en omgeving Tilburg en omgeving Regio Oss en Uden Editie De Langstraat Editie De Meierij Brabant 112 nieuws Aalburg Alphen-Chaam Bernheze Boekel Boxtel Dongen Gilze en Rijen Goirle Haaren Den Bosch Heusden Hilvarenbeek Landerd Loon op Zand Maasdonk Maasdriel Neerijnen Oirschot Oisterwijk Oss Reusel - De Mierden Schijndel Sint - Michielsgestel Tilburg Uden Veghel Vught Waalwijk Werkendam Woudrichem Zaltbommel Sport FC Den Bosch FC Oss RKC Waalwijk Willem II Amateurvoetbal