Volledig scherm
De politie is massaal aanwezig in de omgeving van de schietpartij. © Jules Vorselaars / JV Media

Ruzie in Tilburg-Noord ontaardt in schietpartij, politie nog op zoek naar betrokkene

*UPDATE 22.15* TILBURG - In de Bartokstraat en Vlashoflaan in Tilburg-Noord heeft maandagavond een schietpartij plaatsgevonden. Na een hoog opgelopen ruzie zou iemand een vuurwapen hebben getrokken en enkele schoten hebben gelost.

Bij het incident vielen geen slachtoffers, maar een nog onbekende persoon raakte gewond toen hij werd aangereden door een auto.

Schutter
De politie heeft een verdachte aangehouden. Het is nog onduidelijk of dit de schutter is. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. De recherche voert ter plaatse een sporenonderzoek uit.

De nasleep van de schietpartij trok veel bekijks. Even ontstond er een explosieve sfeer toen een omstander werd opgepakt wegens het verstoren van de openbare orde.

Diefstal
Vermoedelijk houdt de schietpartij verband met de diefstal van een auto bij een autobedrijf in Tilburg-Noord, eerder op de avond. Deze auto, een zwarte Golf, werd later teruggevonden in de omgeving van het Burgemeester van Mortelplein. Het autobedrijf meldde zelf via Facebook dat een zwarte Golf gestolen was. Het is nog niet duidelijk of het gaat over hetzelfde voertuig als bij het schietincident.