Volledig scherm
De parkeerplaats van de camping waar de recherche onderzoek doet. © Streetview

Slachtoffer liquidatie Kerkdriel is Chahid Yakhlaf

KERKDRIEL/HOENZADRIEL - Het slachtoffer van de liquidatie in Kerkdriel op oudejaarsavond is de 27-jarige Chahid Yakhlaf. Dat bevestigt de politie nu ook. Zijn naam ging afgelopen dagen al rond.

De politie zwijgt dit weekend verder over de voortgang van het onderzoek. Er zijn in elk geval nog geen aanhoudingen verricht. 25 man werkt aan de zaak.

Donderdagavond werd Yakhlaf, een bekende in de Amsterdamse onderwereld, samen met twee anderen neergeschoten bij camping Maaszicht in Kerkdriel. Het kantoor van de camping was die avond gesloten. Van het personeel was dan ook niemand aanwezig die iets van de schietpartij heeft gezien, aldus een medewerker. Verder verwijst de campingmedewerker door naar de politie.

Het drietal wist na de schietpartij uiteindelijk in een auto te ontkomen en klopte bij een woning aan de Rooijensestraat in Hoenzadriel aan voor hulp. Voor Yakhlaf kwam die hulp echter te laat. De andere twee, een 26-jarige man uit Weesp en een 30-jarige man uit Utrecht, raakten lichtgewond bij de schietpartij.