Volledig scherm
Kimberley de Groot eigenaresse van Jouw Winkeltje in Vught. © Kees van der Zandt

Spullen kopen en verkopen bij 'Jouw Winkeltje' in Vught

VUGHT - ‘Jouw Winkeltje' is de naam van de nieuwe zaak, die zaterdag werd geopend aan de Helvoirtseweg in Vught. In de winkel zijn nieuwe en tweedehands spullen te koop. Variërend van schoenen, kleding, parfums en sieraden tot boeken.

De spullen zijn afkomstig van klanten uit Vught en omstreken. ,,Die klanten huren hier voor minimaal een week een eigen ruimte in de winkel voor de verkoop van diverse artikelen. Zoals ze dat ook online kunnen doen met hun spullen op Marktplaats.nl en op rommelmarkten”, zegt eigenaresse Kimberley de Groot (26). ,,Alleen betreft hier in mijn winkeltje niet alleen tweedehands spullen, maar ook nieuwe en zelfgemaakte artikelen die worden verkocht voor de prijs die er voor wordt gevraagd door de eigenaar.”

De Groot begon vier weken geleden met de inrichting van en de reclame voor haar winkel. Op de openingsdag blijkt de zaak al bijna helemaal vol te staan met spullen van allerlei aard die ter verkoop worden aangeboden. ,,Dat de winkel op deze openingsdag al bijna helemaal volstaat bewijst dat er in Vught behoefte is aan een dergelijke zaak,” laat de eigenaresse weten.