Volledig scherm
Jordy van Oorschot (l) in actie tegen Landshut. © Joris Buijs/Beeld Werkt

Trappers heeft ploeg compleet, Loginov in wachtkamer

TILBURG - Precies een maand voor het eerste competitieduel in de Oberliga heeft Destil Trappers de selectie compleet. De Tilburgse ijshockeyclub maakt deze woensdag het aanblijven van Ryan Collier, Giovanni Vogelaar, Jordy van Oorschot, Mickey Bastings en Nick de Ruijter bekend.
De 1.93 meter lange forward Bastings (24) begint aan zijn zevende seizoen in de Tilburgse hoofdmacht. „Tilburg is echt mijn thuis, het is de plek waar ik volkomen op mijn gemak ben”, zegt Bastings, die samen met De Ruijter (24) de opleiding doorliep. „De meeste jongens ken ik al uit vanuit de jeugd en alles is hier tot in de puntjes geregeld. In Nederland zou ik alleen voor Trappers willen spelen.”

Loginov
Afgelopen maandag stonden Bastings en co voor het eerst dit seizoen op het ijs. Onder hen ook Alexey Loginov. De geboren Rus (23) heeft al een akkoord met de club bereikt, maar hij zal voorlopig nog niet in actie komen voor het Oberliga-team. De verdediger, die in het verleden al enkele jaren voor Trappers speelde, is nog altijd druk doende om een Nederlands paspoort te bemachtigen. Tot het zo ver is, mag Loginov wel uitkomen voor het Toekomstteam van Trappers dat in de BeNe-liga speelt.