Volledig scherm
© Frans Bosscha

Vier aanhoudingen na inbraak in garagebox in Sint-Michielsgestel

* UPDATE 18.44 uur * SINT-MICHIELSGESTEL - De politie heeft vannacht om 03.15 uur drie mannen aangehouden nadat zij waren betrapt tijdens het inbreken in een garage aan de Bremlaan. Twee mannen werden ter plaatse aangehouden. Twee daders leken te ontkomen, maar één van hen werd in Vught alsnog aangehouden. De ander werd dinsdagmiddag in zijn woning in Den Bosch gearresteerd.

De politie ontving een melding dat er ingebroken werd in een garage. Daarop werden verschillende agenten naar de Bremlaan gestuurd. Daar aangekomen zagen zij een auto met gedimde lichten rijden. Toen agenten de auto staande wilden houden, ramde deze een politiewagen en ging er vandoor. De politie zette de achtervolging in en wist de auto in Vught tot stilstand te dwingen. De twee inzittenden vluchtten uit de auto. Een 15-jarige jongen uit Den Bosch werd aangehouden. De andere wist te ontkomen.

Collega's van de agenten zagen ondertussen twee mannen uit de garagebox komen. Daar hadden zij een auto opengebroken. De mannen waren 23 en 31 jaar oud en afkomstig uit Vught. Alle mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.