Volledig scherm
© Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Vier mannen aangehouden in verband met botsing in Boxtel

BOXTEL - De politie heeft vrijdag in de Redoutestraat in Boxtel vier mannen aangehouden in verband met een aanrijding. Degene die achter het stuur zat, reed in de straat tegen een andere auto aan en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Vervolgens sloeg één van de mannen op de vlucht. Agenten hebben hem in de woonwijk aangehouden in verband met het verlaten van de plaats van het ongeluk. Eén van de andere mannen is door ambulancepersoneel nagekeken omdat hij aangaf te kampen met nekklachten. Toen er niets aan de hand bleek te zijn, is ook hij meegenomen naar het politiebureau. Waarom is niet duidelijk.

Een derde persoon werd gearresteerd toen hij niet mee wilde werken met het verstrekken van gegevens en een grote mond had. De man werd door de politie tegen de grond gewerkt en met vier agenten in de politieauto gezet.

Belemmering onderzoek
De vierde inzittende mocht uiteindelijk de plaats van het incident verlaten maar weigerde weg te gaan en stapte steeds terug in de auto die het ongeluk veroorzaakte. Ook deze man is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau.

Wie er achter het stuur zat, is niet duidelijk. Zowel de auto die het ongeluk veroorzaakte als het voertuig waar tegenaan is gebotst, is in beslag genomen door de politie voor verder onderzoek.