Volledig scherm
Studenten Imke, Ilse, Rwayda en Bo van Fontys Economische Hogeschool Tilburg verslaan voor het Brabants Dagblad de verkiezingen in de Verenigde Staten. © FEH/BD

Vloggende Fontys studenten duiken in de strijd tussen Trump en Clinton (video)

Wij zijn Imke, Ilse, Rwayda en Bo; vier communicatiestudenten aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Samen met twintig medestudenten verslaan wij binnenkort vanuit Washington en New York de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Van 2 tot en met 13 november verdiepen we ons in de politieke communicatie en duiken wij in de strijd tussen Donald Trump en Hillary Clinton.

Speciaal voor het Brabants Dagblad delen wij via vlogs en blogs onze ervaringen zodat jullie niks hoeven te missen. Wij bezoeken verschillende bedrijven, maar gaan ook de straat op om cultuur te snuiven en de toerist uit te hangen. Als kers op de taart brengen wij op 8 november live verslag vanuit Washington!

Houd bd.nl/verkiezingenvs goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze ervaringen. Tips, vragen, leuke ideeën, mail ons op internet@bd.nl.

Wij zijn Imke, Ilse, Rwayda en Bo; vier communicatiestudenten aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Samen met twintig medestudenten verslaan wij binnenkort vanuit Washington en New York de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Van 2 tot en met 13 november verdiepen we ons in de politieke communicatie en duiken wij in de strijd tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Speciaal voor het Brabants Dagblad delen wij via vlogs en blogs onze ervaringen met jullie zodat jullie niks hoeven te missen. Wij bezoeken verschillende bedrijven, maar gaan ook de straat op om cultuur te snuiven en de toerist uit te hangen. Als kers op de taart brengen wij op 8 november live verslag vanuit Washington! Houd bd.nl/verkiezingenvs goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze ervaringen. Tips, vragen, leuke ideeën, mail ons op internet@bd.nl.