Volledig scherm
© Frans Bosscha

Vrouw aangehouden voor mishandeling van kinderen en familielid

KAATSHEUVEL - Een inwoonster van Kaatsheuvel is woensdagavond aangehouden door de politie omdat ze een direct familielid en 2 kinderen had mishandeld. Ook zou ze al eerder andere familieleden mishandeld hebben, zo meldt de politie donderdag.

Om 20.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van geweld. Een vrouw gaf aan dat ze kort daarvoor mishandeld was door een direct familielid. Ook haar 2 kinderen zouden slachtoffer zijn.

Agenten gingen poolshoogte nemen bij de vrouw. Die gaf aan dat ze bij haar familielid op bezoek was met haar kinderen in de Rozenstraat. Het familielid heeft een verstandelijke beperking. Het liep uit de hand waardoor de vrouw boos werd en haar en haar 2 kinderen mishandelde.

Kneuzingen
​Voor de zekerheid ging het gezin bij een arts langs die aangaf dat alle 3 de slachtoffers verschillende kneuzingen hadden. Andere familieleden, die ook aanwezig waren, gaven aan dat er al vaker sprake is geweest van mishandelingen. De vrouw die verdacht wordt van de mishandeling, is voor de nacht ingesloten. Er wordt contact opgenomen met hulpverleningsinstanties voor de verdachte en er wordt een proces-verbaal opgemaakt.