Volledig scherm
© Thinkstock

Winkeldief in Den Bosch houdt zich schuil in autoshowroom

DEN BOSCH - Een winkeldief die donderdag spullen had gestolen bij een winkel in de Helftheuvelpassage in Den Bosch is diezelfde dag nog aangehouden. Dat meldt de politie Den Bosch. Zij vond de man in een autoshowroom.

Agenten hadden een melding ontvangen dat er twee winkeldieven waren gevlucht bij de Helftheuvelpassage. De melder van het incident had het tweetal bij de atletiekvereniging uit het oog verloren. Kort daarna kregen de agenten een tweede melding binnen van iemand die zag dat er een persoon bij de Rietveldenweg tussen enkele auto's wegdook op het moment dat er een politieauto voorbij reed.

Koffie
Ter plaatse gaf de persoon van de laatste melding aan dat ook hij de verdachte uit het oog was verloren. Hij zou voor het laatste bij een autobedrijf gezien zijn. Een medewerker van een van de bedrijven verklaarde bij navraag door de politie dat hij inderdaad iemand had gezien die voldeed aan het signalement. De man bleek met een kop koffie in een auto in de showroom te zitten. De verdachte is hierop aangehouden en ingesloten voor verhoor.