Volledig scherm

Winterwandeltocht Bernheze met korting voor abonnees

Heeft u zin om na de kerstdagen lekker actief buiten te zijn? Wandel dan vrijdag 30 december mee met de winterwandeltocht in Bernheze. Abonnees krijgen korting.

Zin om na de Kerstdagen lekker actief buiten te zijn? Om die kerstkilootjes er in een mooie wandeltocht vanaf te lopen? En te genieten van het natuurschoon in de laatste maand van dit jaar? Loop dan mee met de winterwandeltocht in Bernheze. Abonnees van Brabants Dagblad hebben voordeel: zij krijgen 1 euro korting.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat er traditiegetrouw weer een winterwandeltocht in Bernheze gehouden wordt. Deze gemeente staat bekend als gastvrij, groen en cultureel. Daarnaast is de natuur prachtig in Bernheze, de verschillende landschappen wisselen elkaar af. Niet alleen in het voorjaar en in de herfst levert dat mooie plaatjes op, maar zeker ook in de winter.

De winterwandeltocht wordt alweer voor de 14e keer gehouden, dit jaar op vrijdag 30 december. De organisatie is in handen van TRV (Toeristisch Recreatieve Vereniging) Bernheze in samenwerking met Jong Nederland Heeswijk-Dinther en Jong Nederland Vorstenbosch en Scouting Nistelrode.

Startlocaties
Ook dit jaar zijn er weer 3 verschillende startlocaties. Op elke startlocatie is er keuze uit 3 verschillende routes van 5, 10 of 20 kilometer. Hierdoor heeft iedere deelnemer de ruimte om een eigen ritme te lopen.

Dit jaar is gekozen voor de volgende startlocaties:

De Blokhut van St. Jong Nederland, Tipweg 11 5476 VA in Vorstenbosch Sportpark De Schellen, Loo 8 5388 SB in Nistelrode Café Stanserhorn, Heibloemsedijk 7 5473 TC Heeswijk-Dinther

De starttijd voor de 20 kilometer is van 8.00 tot 11.00 uur, de starttijd voor de 5 en 10 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur. De routes zijn helemaal uitgeschreven, op onduidelijke punten worden pijlen geplaatst.

Fotowedstrijd
Ook dit jaar heeft BD Club weer een fotowedstrijd uitgeschreven. U komt onderweg vast schilderachtige plaatjes tegen. Van uitgestrekte weilanden of prachtige met rijp bedekte struiken of daken. Doe tijdens de wandeling verslag van de tocht door foto’s te maken en deze in te sturen voor ons winterwandeltochtalbum op bd.nl/club. Hiermee maakt u kans op een waardebon van vijftig euro, te besteden bij intersport Superstore in Uden.

Kortingsbon
De kosten voor deelname zijn 3 euro. Houdt Brabants Dagblad de laatste weken van het jaar goed in de gaten. Dan verschijnen er advertenties inclusief een kortingsbon. Met de originele volledig ingevulde bon, betaalt u slechts 2 euro per persoon.

Daarnaast ontvangen de eerste 50 wandelaars per startlocatie een leuke attentie van Brabants Dagblad.

Heeft u ook zin om na de kerstdagen lekker buiten te zijn en te genieten van de mooie natuur rondom Bernheze? Wandel dan mee!

Datum: vrijdag 30 december
Afstanden: 5-10-20 km
Tarief: 3 euro
Voor meer info: www.trv-bernheze.nl