Volledig scherm
Winnende foto 2015, Rianne van Erp, Vorstenbosch. © Rianne van Erp

Winterwandeltocht fotowedstrijd 2016

Vrijdag 30 december houdt Brabants Dagblad weer de Winterwandeltocht, samen met TRV-Bernheze. Doet u mee? Dan daagt BD Club u uit om tijdens uw wandeling de mooiste foto te maken. Dit kan een foto zijn van de omgeving, van wandelaars of misschien maakt u een prachtige close-up van wat u in de natuur tegenkomt.

De mooiste foto wordt beloond met een waardebon t.w.v. 50 euro te besteden bij Intersport Superstore in Uden. Ook zal de winnende foto gepubliceerd worden op de BD Club redactiepagina Brabants Dagblad en op internet.

Voor iedere fotograaf, amateur of prof, zou er voldoende inspiratie moeten zijn: de wandelingen lopen door de mooiste gebieden van de gemeente Bernheze. Ook in de winter ziet het landschap er weer zeer verrassend uit. Deelnemen aan de wandeltocht kost slechts drie euro. Dus wat let u?

De natuurrijke wandeltocht kent drie verschillende startpunten:

De Blokhut van St. Jong Nederland, Tipweg 11 5476 VA in Vorstenbosch Sportpark De Schellen, Loo 8 5388 SB in Nistelrode Café Stanserhorn, Heibloemsedijk 7 5473 TC Heeswijk-Dinther

Vanuit alle startpunten zijn routes uitgezet van ongeveer 5, 10 en 20 km. De routes zijn helemaal uitgeschreven en worden alleen op moeilijke punten verduidelijkt met pijlen. Als u 20 kilometer wilt lopen, kunt u starten van 8.00 tot 11.00 uur, de starttijd voor de 5 en 10 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur. De eerste 50 wandelaars per startlocatie ontvangen van Brabants Dagblad een leuke attentie.

Dus trek uw wandelschoenen aan en maak tijdens de Winterwandeltocht de winnende foto! Deze kunt u uploaden naar het Winterwandeltochtalbum.

Veel plezier en Succes!