Volledig scherm
© Hettie van der Ven

XXXUltiem ontspannen tijdens huiskamerfestival Live in Liempde

LIEMPDE - Met de voeten in het zwembad of languit op een trampoline genieten van zang, toneel en scherpe grappen terwijl je wordt voorzien van een koel drankje of een stuk meloen. Meer ontspanning is nauwelijks denkbaar. Het was zondagmiddag dan ook goed toeven op de 4 locaties van het huiskamerfestival Live in Liempde.

De optredens vonden vanwege het warme weer in geen enkele huiskamer plaats, maar veelal in tuinen. Aan de Koestraat had singer-songwriter Shawn Mayer uit Nashville, Verenigde Staten, zich opgesteld tussen het speelhuisje en de schommels. Zichzelf begeleidend op gitaar zong ze haar persoonlijke repertoire. Het publiek zat dicht rondom haar heen, op schoolbankjes, barkrukken, aangerukte stoelen of de trampoline.

Een steenworp verder aan de Eikendaal vertelde tonprater Andy Marcelissen zijn grappen aan de rand van het zwembad in de tuin van familie Beerens en om de hoek werd in de tuin van Cultuurlogies Looeind het toneelstuk ‘Kortsluiting’ gespeeld in regie van Lieke Faber.

De grote loods van aannemersbedrijf Van Nunen op bedrijventerrein Daasdonk, normaal vol bouwmaterialen, was voor de gelegenheid ingericht als concertzaal voor Fanfare Concordia en vocalisten Lisa van Nunen en Fons van Heesch jr. De 200 toeschouwers werden door een gids in 4 groepen langs alle optredens geleid.

Volledig scherm
© Hettie van der Ven
Volledig scherm
© Hettie van der Ven
Volledig scherm
© Hettie van der Ven