50Plus verdwijnt uit de Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee

VIDEOFractievoorzitter Liane den Haan van 50PLUS verlaat de partij en neemt haar Kamerzetel mee. Dat laat ze vandaag weten in een filmpje op Twitter. Den Haan lag de afgelopen weken in de clinch met het hoofdbestuur, dat woedend reageert: ,,Kiezersbedrog zonder weerga!”

3 reacties

 • Claessen

  1 maand geleden
  Eerst bij Anbo de boel op stelten zetten en dan nu bij de partij de hele boel opblazen, en dan vervolgens de zetel “jatten”. En interessant gaan zitten doen over de ouderen. Overal waar zij komt is het hommeles. Weer een narcistje
 • Frank Bergenhenegouwen

  1 maand geleden
  De heer Nagel moet eens goed naar zijn eigen functioneren kijken. Het is al jaren bonje met deze partij en blijkbaar hebben ze hun huiswerk ten opzichte van Den Haan ook niet goed gedaan (ANBO puinhoop heeft hem blijkbaar niet de ogen geopend). Neemt niet weg dat Mevr. Den Haan ook schofterig bezig is op deze manier.
 • PJH Naus

  1 maand geleden
  Het zijn een stelletje volwassen kinderen, die alleenmaar op eigen belang en geld uit zijn.En die komen dan zogenaamd voor de ouderen http://op.al jaren een waardeloze en ruziende partij.