Kabinet haalt land van lockdown-slot: horeca, cultuur open tot 22.00 uur, publiek weer welkom in stadions

VIDEO'SHet kabinet maakt grotendeels een einde aan de harde lockdown. Horeca, cultuur, evenementen en stadions mogen weer open tot 22.00 uur ‘s avonds. Wel komt er een maximum aan het aantal bezoekers en moet er gewerkt worden met de coronapas (3G). De versoepelingen moeten woensdag ingaan, bevestigen Haagse bronnen. 

4 reacties

 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Waarom nog altijd die paniek en stress? Leven met een nieuwe ziekte (lukte ons al eerder), moet het nieuwe normaal worden. Leven zoals je zelf wilt, met helaas de realiteit dat je (zwakke) mensen om je heen kan verliezen aan deze ziekte. Mensen opsluiten (wat nú het nieuwe normaal lijkt) kan niet, is niet gezond en zwaar belastend voor een mens. Keuze, dat is prima. Iemand die nergens aan mee wil doen is te accepteren. Dat was het vroeger ook. Stop het corona beleid in een archiefkast. CvdGoot
 • A.A. Fouchier

  4 maanden geleden
  Waarom lees ik niets over hoeveel mensen we thuis mogen ontvangen?
 • Raymond Vis

  4 maanden geleden
  Wat een lachertje toch die Corona toegangsbewijzen. Zullen we ook met bronchitis toegangsbewijzen gaan beginnen? Net zo ernstig als omicron.
 • Roosen

  4 maanden geleden
  Waarom versoepelen met CTB/3G, zijn er inmiddels niet voldoende onderzoeken en rapporten uit binnen- en buitenland, dat dit niet effectief is?