Kamer akkoord met verbouwing begroting: twee miljard voor koopkracht, leraren en politie

UPDATE/videoRegeringspartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie hebben een deal gesloten om de begroting voor komend jaar voor twee miljard euro te verbouwen. Het geld is onder meer bedoeld voor koopkrachtverbetering, leraren op de basisschool en de politie. Op Bij1 na steunde de gehele Kamer het voorstel. 

2 reacties

  • G.H.P.M. van de Klundert-Bertens

    1 jaar geleden
    Debat gevolgd gisteren, maar Rutte was onwrikbaar om die € 13,00 ook maar ergens te compenseren. Hij wilde gewoon als de-missionair niet aan de wens van de missionaire kamer tegemoet komen. Terwijl hij dat moet doen. Er hebben heel wat discussies plaatsgevonden voordat hij maar een milimeter toegaf. Kon niet, zij hij. Ook niet nadat de kamer al vele malen voorbeelden aandroeg waarop dat wel kon. Ook niet nadat de kamer had gezegd dat hij eigenlijk de opdracht van de kamer moest uitvoeren.
  • Jack Lemans

    1 jaar geleden
    Waarvoor de leraren weer meer, ze verdienen al genoeg plus als je in het bedrijfsleven een hogere opleiding dus baan hebt krijg je toch ook meer salaris. Denk nou toch ook eens aan gepensioneerden die teren al meer dan 10 jaar in op inkomen