Gevallen deelscooter van GoSharing op de stoep en fietser op fietspad, bij de Willemsbrug in Rotterdam. Foto: Frank de Roo
Volledig scherm
Gevallen deelscooter van GoSharing op de stoep en fietser op fietspad, bij de Willemsbrug in Rotterdam. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo

Kamer klaar met deelscooters: ‘Onveilig en net zo vervuilend als benzinescooter’

Een meerderheid in de Tweede Kamer is de overlast van elektrische deelscooters zat en wil dat er nieuwe, strengere regels komen.

3 reacties

 • Hans Priems

  2 maanden geleden
  Een drama die scooters, liggen in bossen, plantsoenen, midden op het trottoir op parkeerplaatsen, voor opritten enzzz. En dit zo dagenlang, alleen maar ongemak voor weggebruikers, rolstoelen, kinderwagens, rollators enz.
 • Paul Lamote

  2 maanden geleden
  Tegen op de openbare weg geparkeerde auto's wordt toch ook niet opgetreden.
 • Ad van Esch

  2 maanden geleden
  Hallo beste mensen, vroeger reed ik zowel fiets als brommer en later ook motorfiets en nu ben ik al 30 jaar vrachtwagen chauffeur en ben ook rijinstruckteur geweest. Op de meest gekke plaats worden die deelscooters achtergelaten als het er niet toe doet om er fatsoenlijk mee om te gaan. Dan komt erbij dat er wie er ook gebruik van maak zorg ervoor netheid en niet zomaar hinderlijk ergens parkeren. Ze hebben de boel aardig uit de klauwen laten lopen en dempt men pas de put.