Ook nieuwe coronaminister sceptisch over snel einde lockdown: ‘Er is heel weinig ruimte’

VideoHet OMT en de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers zien weinig ruimte om veel te versoepelen later deze week. De aantallen stijgen hard, er is nog veel onzeker over de precieze gevolgen in de ziekenhuizen, stellen ze. 

9 reacties

 • WillemJan Zon

  6 dagen geleden
  De vergelijking met andere landen gaat mank. Geen enkel ander EU land heeft zo veel afgeschaald in de zorg als wij de afgelopen 15 jaar. We hebben simpelweg no room for error. Hoogervorst, mevr. Borst, alle Rutte kabinetten, hebben de zorg met grote zorg uitgehold. Er is niets van over. Dus al worden er mensen minder ziek van Omrikron, dan nog speelt ons de wet van de grote getallen parten.
 • L Van Gaal

  6 dagen geleden
  We hebben de ene paniekzaaier ingeruild voor de volgende.
 • Ron Elleman

  7 dagen geleden
  Waarom kan in België wél de horeca open en alle winkels open, terwijl de besmettingen niets beter of slechter zijn dan in regelziek Nederland ?
 • Willem Heerema

  7 dagen geleden
  Wat je nu ziet is dat we onze ontspanning in buitenland doen, waar 2G geldt. Dat kan toch ook in Nederland?
 • Dicky Verhoeks

  7 dagen geleden
  In 1968 hadden we de HongKong griep. Wereldwijd 1 miljoen doden... Geen mondmaskers, geen vaccinaties.... Voor nu lijkt me afstand, maskers op drukke plaatsen, in winkels etc prima, maar zou graag alles weer ( z.n. beperkt) open willen zien. Ik laat me niet bang maken, vertrouw op God, hij zorgt voor mij.