Pieter Omtzigt drong al meermaals aan op een artikelswijze behandeling van de nieuwe pensioenwet. Hij krijgt nu alsnog zijn zin.
Volledig scherm
Pieter Omtzigt drong al meermaals aan op een artikelswijze behandeling van de nieuwe pensioenwet. Hij krijgt nu alsnog zijn zin. © ANP

Pensioenwet verder vertraagd: Kamer haalt oude debatmethode uit de mottenballen

Er komt voorlopig geen einde aan het debat over de nieuwe pensioenwet. Eerst vindt er nog een zogeheten artikelsgewijze behandeling in de Tweede Kamer plaats. De stemming over het nieuwe pensioenstelsel raakt daardoor verder uit zicht.

1 reactie

 • Willy Hoppenbrouwers

  3 maanden geleden
  Pensioenstelsel stoppen en reglement aanpassen zodat rekenrente en winsten samen aangeven of indexatie mogelijk is. Dit was het vertrekpunt wat door de regering is tegengehouden.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?