Pieter Omtzigt breekt met CDA, wil door als onafhankelijk Kamerlid

CDA BREUKPieter Omtzigt stapt uit het CDA. Na het uitlekken van zijn aanklacht tegen de partijtop ziet hij geen andere optie dan een breuk. Omtzigt wil wel in de Tweede Kamer blijven als onafhankelijk Kamerlid. Zijn exit brengt het CDA in problemen.  

6 reacties

 • Audrey Audrey Linde

  1 jaar geleden
  Wijze beslissing; kies voor jezelf en je eigen overtuigingen, Pieter. Aan Farizeeën heb je niet veel, blijf een Don Quichote
 • Burak Seferoglu

  1 jaar geleden
  Pieter ga zo door! Dit is de waarheid dat jij op goede spoort zit. Ik hoop dat jij Rutten inhaalt. Want Nederland onder jou zal gaan groeien.
 • Mari van der Sangen

  1 jaar geleden
  Pieter ga naar Renske en de SP en laat het CDA langzaam uitsterven !
 • J Kessel

  1 jaar geleden
  Ongelofelijk dat iemand met de kwaliteit en inzicht van deze volksvertegenwoordiger diegene met een VISIE !! Op een Nederlandse Blijkbaar achterbakse manier behandeld wordt!! De wijze uit het oosten Enschede,kwamen deden wat er gedaan moest worden doorpakken en transparant werken. Petje af voor Pieter
 • Henk Eversdijk

  1 jaar geleden
  Pieter Omtzigt verdient grote bewondering voor de wijze waarop hij zich staande weet te houden in en de manier waarop hij omgaat met de huidige onthutsende ontwikkelingen binnen het CDA. Deze man heeft recht op alle lof en steun voor het transparant maken van de huidige c.q. verwerpelijke politiek. Ik roep dan ook iedereen op bij de eerstvolgende gelegenheid haar/zijn stem uit te brengen op Pieter Omtzigt.