Remkes: 500 tot 600 grote stikstofvervuilers moeten binnen een jaar worden aangepakt

met video'sStikstofbemiddelaar Johan Remkes vindt dat het kabinet na jaren van 'zwalkend beleid’ razendsnel in actie moet komen om te voorkomen dat Nederland op slot wordt gezet. Binnen een jaar moeten 500 tot 600 bedrijven drastisch stikstofuitstoot verminderen door uitkoop, verhuizen of andere bedrijfsvoering.

1 reactie

 • J.P.M. Geerbex

  2 maanden geleden
  Erg benieuwd naar de lijst van vijf- of zeshonderd grootste vervuilers Top5 niet door Shell, E.ON, Chemelot, TataSteel&Schiphol aangevoerd? dan veeg ik nog niet eens m'n hol ermee af: dat achterste is er te goed voor - hou ik liever schoon Mijn hemel wat een ellende: soms meten soms berekenen en soms of vaak wegkijken; zo telkens wanneer de criminele vriendjes van Murk Ratte op Beursplein of aan de Zuidas in beeld dreigen te komen om maar een zijstraat te noemen "Crisis"=feest voor de Banken
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”