Rutte IV op het bordes: veel nieuwe gezichten en één digitale eed

VIDEOKabinet-Rutte IV staat 299 dagen na de verkiezingen op het bordes van paleis Noordeinde. Van de twintig ministers zijn veertien gezichten nieuw als minister, veel van hen zijn ook nieuw in Den Haag.

4 reacties

 • Anja Mulders

  1 jaar geleden
  Ik wens het nieuwe kabinet veel succes.. hopelijk zullen weer veel mensen aan werk komen..ik werk al heel mijn leven bij de dagbesteding de Vleugel.. de dieren moeten jullie ook niet vergeten.. er komen in Nederland meer poezencafé bij, dit is overgewaaid van Japan.. ik ben meer een poezenliefhebber dan honden.
 • Henny Jansen

  1 jaar geleden
  Ja, ik vind het ook geen goed idee dat Minister President M. Rutte opnieuw het voortouw neemt. Dat voelt niet goed, maar ja.. Jammer wat er gebeurd is met de toeslagen affaire. Iets wat als het ware beklijfd ,blijft "hangen", lijkt me.. Zou het beter zijn om elke vier jaar iemand anders op een dergelijke zware post te zetten? Dat zo'n post vastgelegd wordt als artikel in een grondwet. Mijn maag draait om als ik kijk naar dit kabinet die zonder blikken of blozen doorgaat met ,,,Ja, met wat?
 • L Van Gaal

  1 jaar geleden
  Waarom niet iedereen een digitale eed? Iedereen moet toch zo veel als mogelijk thuis werken! Als het voor een persoon kan dan kan het voor allemaal ook, toch? O nee, coronaregels gelden alleen voor de burger.
 • Theo Backx

  1 jaar geleden
  Wat een mooi toneelspel. Schandalig dat Rutte het lef heeft nog in de regering te zitten na al zijn misstappen en dat moeten wij voor lief nemen.