1. ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’
  Video

  ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’

  Welke spelers moeten volgend seizoen onder Roger Schmidt in de gaten worden gehouden? PSV-watcher Maarten Wijffels van AD Sportwereld denkt dat niemand nu nog is afgeschreven. ,,Hij zal straks in de voorbereiding beginnen en kijken wat hij aan boord heeft. PSV is afgelopen seizoen vierde geworden. Dat betekent dat het niet overhield met de kwaliteit. Om nu te zeggen dat er ineens een kant en klare kampioen staat, dat lijkt me wat overdreven.”
 2. Kronkelende staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven
  PREMIUM

  Kronkelen­de staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven

  Rob Scheepers zou Rob Scheepers niet zijn als de cabaretier niet even de vinger op de zere plek had gelegd. ,,Zo zo, 139 euro voor een premium-, limited- en exlusive-shirt van PSV?”, vroeg hij zich woensdagmiddag bij de opening van de nieuwe PSV-winkel in de binnenstad van Eindhoven hardop af, in een gesprek met commercieel directeur Frans Janssen van PSV. ,,Als Helmond Sport dat voor een shirt vraagt, krijgen ze er meteen een linksback bij.”
 1. Alireza Jahanbakhsh beraadt zich na Premier League-slot op mogelijke terugkeer naar Nederland

  Alireza Jahan­bakhsh beraadt zich na Premier Lea­gue-slot op mogelijke terugkeer naar Nederland

  Een van de spelers die PSV in de afgelopen jaren op de radar had voor het versterken van de selectie was de Iraniër Alireza Jahanbakhsh. De Brighton & Hove Albion-aanvaller kwam dit seizoen tot acht duels in de Premier League en was dus niet verzekerd van een basisplaats in Engeland. De voormalig AZ-goalgetter en 44-voudig international beraadt zich na de komende wedstrijdperiode op eventuele mogelijkheden om terug te keren naar de Nederlandse top, zegt zijn spelersagent.
 1. PSV hoeft geen spelers per se te verkopen en zet Rodríguez nog niet volledig uit het hoofd
  PREMIUM

  PSV hoeft geen spelers per se te verkopen en zet Rodríguez nog niet volledig uit het hoofd

  PSV hoeft deze zomer geen spelers per se te verkopen, geeft technisch manager John de Jong aan. Ook de kroonjuwelen met veel transferwaarde, zoals bijvoorbeeld Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Denzel Dumfries, zijn volgens hem allemaal opgenomen in de planning voor komend seizoen. ,,Al kun je nooit alles vooraf precies voorspellen, omdat onduidelijk is wat andere clubs gaan doen en soms hebben spelers zelf een realistische wens waarbij we proberen om mee te denken.”
 2. PSV verkoopt vanaf nu ook mondkapjes, voor onder meer gebruik in openbaar vervoer

  PSV verkoopt vanaf nu ook mondkapjes, voor onder meer gebruik in openbaar vervoer

  PSV verkoopt binnenkort drie verschillende soorten mondkapjes, die supporters en andere belangstellenden kunnen gebruiken in het maatschappelijke verkeer. Door de corona-crisis is er een markt voor ontstaan, denkt men bij de club. Andere voetbalclubs hebben ook al mondkapjes geïntroduceerd. Ze zijn niet-medisch, zo stelt PSV op de eigen site, maar mogen wel onder meer worden gedragen in het openbaar vervoer.
 1. Nieuw seizoen begint voor PSV op 12 of 13 september, een overzicht met alle belangrijke data

  Nieuw seizoen begint voor PSV op 12 of 13 september, een overzicht met alle belangrij­ke data

  Het nieuwe seizoen voor PSV begint met een eredivisiewedstrijd op 12 of 13 september. Dat is af te leiden uit de concept-speeldagenkalender die de KNVB op vrijdagmorgen heeft gepubliceerd. De wens van veel supportersclubs om niet op zondagavond om 20.00 te spelen, komt uit. De KNVB heeft dat tijdstip voor de komende competitie geschrapt, maar maakt wel een voorbehoud. Bij Europese verplichtingen van clubs kunnen duels alsnog naar de zondagavond verhuizen. Op zaterdagavond kan PSV om 18.45, 20.00 of 21.00 spelen. Mogelijk wordt ook 16.30 nog een optie.