Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Afellay tijdens de training. © BSR Agency

Afellay blijft met de band op de bank bij PSV: ‘We moeten het samen blijven bekijken’

Aanvoerder Ibrahim Afellay heeft vijf maanden na zijn terugkeer bij de A-selectie nog steeds geen officiële minuut gespeeld bij PSV. Ook vanavond tegen LASK Linz is een basisplek uitgesloten.

Wie trekt PSV vanavond in het Linzer Stadion uit het moeras? Of dondert de club na de ontmoeting tegen LASK ook in Europees verband in een vat vol zorgen? Nog altijd zonder de geblesseerde Donyell Malen en Steven Bergwijn moet trainer Mark van Bommel hopen dat een of meerdere spelers opstaan en de ploeg bij de hand nemen. Een PSV’er die de ploeg de weg wijst naar Europese overwintering en daarmee een einde maakt aan een meer dan belabberde serie. 

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.