Volledig scherm
Het Philips Stadion voor aanvang van PSV - AZ. © Soccrates/BSR Agency

Alle 28.000 PSV-seizoenkaarten voor komend seizoen verkocht

PSV heeft alle 28.000 seizoenkaarten voor volgend seizoen verkocht. Ruim 98 procent van de seizoenkaarthouders verlengde de kaart. De overige 400 plaatsen werden de afgelopen dagen aangeboden.

Mogelijk komen er op een later tijdstip nog enkele plaatsen beschikbaar als er niet wordt voldaan aan de betalingsverplichting. Mochten er nog kaarten vrijkomen, dan wordt de verkoop mogelijk nog hervat voor supporters die zich voor een seizoenkaart hebben aangemeld. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Afgelopen seizoen verkocht PSV ook alle beschikbare seizoenkaarten. Omdat PSV kaarten beschikbaar wil houden voor supporters die niet iedere wedstrijd in het Philips Stadion kunnen bezoeken, verkoopt de club er jaarlijks maximaal 28.000. Met 2.600 zakelijke stoelen en 1.600 plaatsen in het uitvak, blijven er per wedstrijd zo’n 3.000 plaatsen over voor de losse verkoop. 

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’
    FC UTRECHT - PSV

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.