PSV-supporters voor het duel tussen PSV en Sturm Graz van eind november.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV-supporters voor het duel tussen PSV en Sturm Graz van eind november. © AP

Bij de volgende thuiswedstrijd van PSV is weer publiek welkom, gehoopt wordt op 23.500 toeschouwers

PSV mag bij de volgende thuiswedstrijd weer publiek begroeten, zoveel is na het OMT-advies van afgelopen week over het toelaten van toeschouwers bij evenementen wel duidelijk. Komend weekend gaan in de Keuken Kampioen Divisie de hekken weer open en mogen clubs eenderde van de stadioncapaciteit vullen met belangstellende supporters. 

 1. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

  Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.
 2. De eredivisie mag een klein beetje dromen van niet twee, maar zelfs drie vaste Champions League-tickets in 2024
  PREMIUM
  UITLEG UEFA-PLANNEN

  De eredivisie mag een klein beetje dromen van niet twee, maar zelfs drie vaste Champions Lea­gue-tic­kets in 2024

  De Champions League bestaat vanaf seizoen 2024-2025 uit 36 clubs, zo is deze week besloten in een vergadering van de UEFA. Er gaat financieel en qua opzet nogal wat veranderen in het toernooi, uitgerekend in een seizoen waarin het goed zou kunnen dat Nederland twee clubs mag inschrijven voor het hooftoernooi. En misschien wel drie, als het écht helemaal meezit en de eredivisie bijvoorbeeld vijfde staat op de ranglijst van Europese competities. Daarover later meer.