Toeschouwers moeten zichzelf in de toekomst verwarmen bij PSV.
Volledig scherm
Toeschouwers moeten zichzelf in de toekomst verwarmen bij PSV. © Pro Shots / Thomas Bakker

Bij PSV moeten de toeschouwers zich vanaf nu zelf warm zien te houden

PSV gaat het Philips Stadion in thuiswedstrijden niet langer verwarmen. Het huidige verwarmingssysteem voldoet niet aan de geldende veiligheidseisen, zo bleek uit de jaarlijkse keuring van het systeem. De gemeente Eindhoven broedt daarnaast op plannen om in 2023 dit soort verwarming in het centrum van Eindhoven te verbieden. 

 1. Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax
  PREMIUM

  Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax

  Nieuweling Joey Veerman was donderdagavond de meevaller bij PSV, dat in een bekerwedstrijd in eigen huis met wat pijn en moeite afrekende met Telstar (2-1). Mede door een mispeer van Joël Drommel, die na het moment even keek alsof hij zijn laatste oortje had versnoept. Nu wacht zondag Ajax, in een wedstrijd die misschien wel cruciaal wordt voor het al dan niet slagen van het project-Schmidt bij PSV.
 2. PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntverlies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut
  PREMIUM
  STATISTIEKEN

  PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntver­lies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut

  PSV hervat zondag de competitie met een uitduel met FC Groningen. De Eindhovenaren beginnen als koploper aan de tweede seizoenshelft en gaan jagen op de eerste landstitel sinds 2018. Een succesvolle herstart van het seizoen na de verplichte winterpauze zet PSV meteen op het juiste spoor. Maar hoe verging het de ploeg de laatste tien keer in het eerste duel na de winterstop?