Volledig scherm
Steven Bergwijn en Mark van Bommel. © BSR Agency

Bookmakers: Ajax favoriet voor treffen met PSV in Eindhoven

Met PSV - Ajax krijgen we, net als vorig jaar, al in september de eerste topper van dit eredivisieseizoen voorgeschoteld. De Amsterdammers zijn favoriet voor de zege. Althans, dat vinden de bookmakers. 

Wie op moment van schrijven een euro geeft voor een Amsterdamse zege bij wedkantoor Unibet, ontvangt 2.28 keer zijn inleg terug. Tegenover een thuisoverwinning staat een quotering van 2.90. Zet je in op een gelijkspel en voorspel je dat correct? Dan ontvang je 4.00 keer je inleg. Bij andere wedkantoren komt dat ongeveer overeen.

Unibet: 2.90 - 4.00 - 2.28
Toto:  2.90 - 3.80 - 2.27
Bwin: 2.85 - 3.90 - 2.25
Betsafe: 2.80 - 3.90 - 2.25

364 dagen geleden vond de laatste editie van PSV - Ajax in Eindhoven plaats. Het liep toen uit op een overtuigende 3-0 zege voor de ploeg van Mark van Bommel. Die uitslag werd vijf maanden daarvoor ook genoteerd in de kampioenswedstrijd van het seizoen 2017 - 2018 op 15 april.

Bekijk hieronder de vooruitblik van PSV-trainer Mark van Bommel op het treffen met Ajax.

  1. PSV schiet op korte termijn niets op met het wegsturen van de directie
    PREMIUM
    ANALYSE

    PSV schiet op korte termijn niets op met het wegsturen van de directie

    Het is ongekend onrustig bij PSV. Een zondag met on-Eindhovense taferelen zal deze week nog een tijd nadreunen in het Philips Stadion. Door de verslechterde resultaten en het eerdere ontslag van clubicoon en trainer Mark van Bommel is de druk op de directie van PSV nóg groter geworden. Supporters riepen in en na het thuisduel met FC Twente opnieuw om het vertrek van technisch manager John de Jong en ook algemeen directeur Toon Gerbrands moest er weer aan geloven.