Volledig scherm
PREMIUM
Armando Obispo wil via een tussenstap bij Vitesse alsnog slagen bij PSV. © BSR Agency

Boxtelaar Obispo wil via afslag Arnhem alsnog slagen bij PSV: ‘Dat blijft mijn doel’

Armando Obispo keert zaterdag met Vitesse als koploper in de eredivisie terug in het Philips Stadion. ,,Mijn doel blijft om in Eindhoven door te breken.”

Alles kan een mens gelukkig maken, maar voor voetballers is het lastig om gelukkig te zijn als ze tijdens wedstrijden vooral de temperatuur van de reservebank hoger houden dan de waarde van hun eigen hartslag. Armando Obispo klaagde er vorig seizoen bij PSV niet over en nu nog niet. Hij neemt het leven zoals het komt en als het even niet komt zoals hij het wil, laat het talent zich niet uit het veld slaan en blijft hij naar eigen zeggen keihard werken om zijn doel te bereiken. Samen met zijn zaakwaarnemer Ali Dursun nam hij in juni zijn eigen carrière weer in handen en inmiddels lacht het sportieve geluk hem volop toe.

  1. PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV is zeker nog niet van plan om de komst van Ricardo Rodríguez al op te geven. De club zoekt op dit moment samen met AC Milan nog altijd naar structuren om hem te kunnen betalen en probeert gas te geven. Met de Italianen komt de Eindhovense club er normaal gesproken wel uit en een huurtransactie voor de rest van dit seizoen is een van de opties. Of er meer in het vat zit, is nog niet te zeggen. PSV is daar wel toe bereid, maar ook hier geldt dat de salarisverplichtingen van de speler een belangrijk issue zijn.