Volledig scherm
Marcel Brands in gesprek met Mexicaanse journalisten. © Rik Elfrink

Brands: De Jong niet te koop, Club América belde maar een keer

Directeur voetbalzaken Marcel Brands van PSV heeft maandagavond in de Verenigde Staten gezegd dat hij Luuk de Jong in de winterstop niet wil verkopen. 

Club América informeerde onlangs telefonisch en daar is het volgens Brands bij gebleven. De directeur sprak met Mexicaanse en Nederlandse media over de transferkwestie, die volgens hem nu niet actueel is. Dat kan nog veranderen als Club América het juiste bod doet, maar daar lijkt het nu niet op. 

Brands ging ook in op het al dan niet aantrekken van Érick Gutiérrez van CF Pachuca door PSV. Hij noemde de middenvelder een goede en interessante speler, maar gaf aan hem voor deze winterse transferperiode geen optie te vinden. Mogelijk verandert dat nog in de zomer. Verder ging Brands bij Mexicaanse media in op vragen over Hirving Lozano en gaf hij aan niet te verwachten dat Lozano vertrekt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.